Studiehjælp og opgavevejledning

Har du brug for studiehjælp og opgavevejledning i forbindelse med dit studie eller en konkret opgave? Så kan jeg hjælpe dig med opgavevejledning og give dig gode råd med på vejen gennem opgaveskrivningen.

Jeg tilbyder vejledningshjælp til studerende på både kandidat-, bachelor- og diplomniveau, plus elever og til studerende på folkeskole- og gymnasieniveau.

Jeg har mange års erfaring inden for vejledning om projekter, opgaver, studieretningsprojekter, specialer med videre. Jeg har en kandidatgrad i kommunikation og bifag i dansk. Jeg har ligeledes arbejdet som videnskabelig assistent, hvor jeg har beskæftiget mig med akademiske metoder, analyser, teorier og andet videnskabeligt arbejde.

Jeg kan hjælpe dig med:

  • At læse og forstå kriterierne i en opgave
  • At forstå begreber og indhold i en problemstilling
  • At skrive problemformulering, metodeafsnit, analyse, diskussion og perspektivering
  • At skrive læsevenligt og eventuelt læse tekst eller tekstdele igennem

 

Har du brug for studiehjælp og opgavevejledning i forbindelse med dit studie eller en konkret opgave? Så kan jeg hjælpe dig med opgavevejledning og give dig gode råd med på vejen gennem opgaveskrivningen.

Skriv en besked til kontakt@omm.dk, for at høre mere om hvordan jeg kan hjælpe dig godt på vej i dit studie og opgaveskrivning.