SEO tekstforfatter sælger dig på Google

OMM hjælper dig godt på vej med SEO

Overvej at bruge en SEO tekstforfatter i din online marketing. Flere kan få øje på din virksomhed ved hjælp af SEO og informative produkttekster. Du kan få hjælp til at rangere højere på Google og få mere trafik på hjemmesiden. Derfor er det en god investing at fokusere på SEO optimering. SEO teksten kan være en vej højere op ad Google-rangstigen.

En SEO-optimering kan løfte din samlede online markedsføring markant.

 

En SEO tekstforfatter kan gøre det nemt for søgemaskinerne at læse og prioritere dine tekster. Der findes adskillige måder, som vi benytter os af. Først og fremmest handler det om at skrive en god tekst, som dine kunder har lyst til at bruge tid på at læse. Det sender nemlig et godt signal til Google om det er en tekst, som er af god kvalitet, baseret på de mange læsere.Derudover kan man markere vigtige ord med fed og anvende synonymer og andre ord, som kan relatere sig til dit primære søgeord.

Sådan arbejder OMM med din SEO-tekst

Først og fremmest laver jeg en grundig søgeordsanalyse, hvor jeg undersøger hvilke søgeord som måtte relatere til din forretning. Det er en SEO-analyse, hvor jeg også gennemgår de respektive søgeord og hvilken konkurrence der er tale om ud hvor hver enkelt ord.

Herudover undersøger jeg også de søgeord, som måtte relatere til din potentielle kunder, og implementerer dem i teksten.

Jeg inddrager eventuelle tekster, som du udleverer, samtidigt kan jeg vælge at interviewe dig, for at opnå bedst udbytte.  Derefter redigerer jeg teksterne ud fra din feedback, således jeg sikrer, at indholdet i SEO-teksterne er korrekt og matcher dig og din virksomhed sprogligt.

I selve skriveprocessen indarbejder jeg relaterede søgeord, samt long tail keywords, hvilket er bredere, men specifikke søgetermer. Igennem hele processen arbejder jeg ud fra Call To Action og Unique Selling Propositions.

Bliv synlig på Google ved hjælp af professionelle SEO-tekster, med de rette søgeord.

 

Hvis du søger en tekstforfatter med fokus på SEO, er du kommet til det rette sted. En SEO tekstforfatter der sælger din virksomhed på Google. En af fordelene ved SEO-markedsføring er, at dine SEO-tekster arbejder for dig i lang tid fremover. Dermed sagt en investering der har et langvarigt afkast. Der ligger meget salg i dine tekster.
Hos OMM arbejder jeg ud fra en mission om at yde det bedste for vores kunder. Jeg afleverer det bedst mulige tekstindhold, som har gennemgået en proces med research og korrekturlæsning. Dermed når du bestiller tekster til web, får du tekster i en høj kvalitet, med fokus på SEO-optimering. Kontakt mig på mobil 21 25 88 74 eller via kontakt@omm.dk og få et gratis uforpligtende tilbud på dine kommende SEO-tekster, der giver din forretning god værdi, styrker dit brand og muliggør vækst.